CHP’li Öncel’den AK Partili Kırkpınar’a...

CHP’li Öncel’den AK Partili Kırkpınar’a destek

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Haluk Öncel, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar’ı desteklediğini açıkladı

CHP’li Öncel’den AK Partili Kırkpınar’a destek

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Murat Haluk Öncel, 31 Mart seçimlerinde AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar’ı desteklediğini açıkladı

CHP’li Öncel’den AK Partili Kırkpınar’a destek
14 Mart 2024 - 12:20

CHP’den Bayraklı’da belediye başkan aday adayı olan Murat Haluk Öncel’den, Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar’a destek geldi. Öncel, “Biz liyakatli, donanımlı, bu işi en iyi yapabilecek, belediyeyi en iyi yönetebilecek ve yöneteceği belediyede vatandaşına en iyi hizmeti getirebilecek adayları seçiyoruz. Bilal Kırkpınar’ı destek açıklamamı sizlere yapıyorum ve sizlerin de desteğini Bilal Kırkpınar’a bekliyorum. Kendisi hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmayacağına emin olduğum, beni ikna eden bir arkadaşımız. Ona başarılar diliyorum.” dedi.
 
Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, CHP’den Bayraklı belediye başkan aday adayı olan Murat Haluk Öncel’i ziyaret etti. Kırkpınar, “Kendisi Bayraklı için projeleri, hayalleri olan bir büyüğümüz. İnşallah kendisinin projelerinden, bilgi birikimlerinden ve tecrübelerinden istifade edeceğiz. Kendisi Cumhuriyet Halk Partili ama Bayraklı kimliği onun da önündü. Çünkü burada biz siyasi parti seçmiyoruz. Bu seçimde Bayraklımıza hizmeti getireceğiz.” dedi.
 
Öncel, “Çok önemli ve kritik bir İzmir için seçime gidiyoruz. Sevgili adayımız Bilal Kırkpınar Bayraklı’nın bir evladı. Beni ziyaret etti ona sorduğum bir soru vardı; beni ikna edebilir misin? Ben Bayraklı için hayalleri olan birisiydim. Ben de Bayraklı’ya hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir bireydim. Fakat maalesef aday olamadım. Aday olamamak hiç umurumda değil. Benden daha iyi bu hizmeti yapabileceğine inandığım birisine de oy verebileceğimi söylemiştim. Adayımız geldi ziyaretlerinde beni ikna eti. Samimiyetiyle içtenliğiyle duygularıyla halkçı kimliği ile Bayraklı’nın gerçek evladı olma kimliği ile beni ikna etti. Projelerini, yapmak istediklerini anlattı.” dedi.
 
‘’Kendisini destekliyorum’’
Öncel, şunları söyledi: “Yapmak istediklerinin hiçbir tanesinde siyasi görüş yoktu. Sadece ve sadece Bayraklı’ya hizmet etme görüşü vardı. Benim bütün hayallerimi kendi hayaliymiş gibi anlattı. Bunu da ispat etti. İnandırdı. Sevgili Bilal Kırkpınar’a inandım. Gerçekten Bayraklı’yı düşünüyor. Hizmet etmek istiyor. Ben de bu hizmet etmek isteyen kardeşimizin bu çalışmalarına, bu mücadelesine katkı koymak için ona destek olma kararı aldım. Beni seven, düşüncelerimi beğenen ve benim siyasi mücadelemi çok iyi bilen arkadaşlara buradan çağrı yapmak istiyorum. Biz siyasi partileri seçmiyoruz, belediye başkanlığı yapsınlar diye. Biz kişileri seçiyoruz. Biz liyakatli, donanımlı, bu işi en iyi yapabilecek, belediyeyi en iyi yönetebilecek ve yöneteceği belediyede vatandaşına en iyi hizmeti getirebilecek adayları seçiyoruz. Bilal Kırkpınar’ı destek açıklamamı sizlere yapıyorum ve sizlerin de desteğini Bilal Kırkpınar’a bekliyorum. Kendisi hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmayacağına emin olduğum, beni ikna eden bir arkadaşımız. Ona başarılar diliyorum.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’