Evren Gülay’dan açıklama

Evren Gülay'dan açıklama

İYİ Parti İzmir gençlikten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Evren Gülay yazılı bir açıklamada bulundu.

Evren Gülay'dan açıklama

İYİ Parti İzmir gençlikten sorumlu İl Başkan Yardımcısı Evren Gülay yazılı bir açıklamada bulundu.

Evren Gülay'dan açıklama
03 Şubat 2019 - 10:58

Evren Gülay'ın açıklaması şu şekilde;
"Belediyecilik; ehli olan bir yönetici tarafından organize edildiğinde çok kolay fakat kötü niyetli ve ehli olmayan ellere bırakılırsa verim alınamayan bir yönetim mercidir.

Toplumun her kesiminde ve her hanede çocuklarımız ve o hanelerde yaşayan gençlerimiz mutlu ise velileri mutludur. İYİ parti gençlere hem siyasal gelişim anlamında hem de yerel yönetimler vizyonu anlamında çok fazla önem gösteren bir siyasi partidir.

Son gelişmeler ışığında millet ittifakının seçilecek olan her belediye başkanında beklentimiz ve istediğimiz ailelerin çocuklarını rahatça çıkartabilecekleri ve güvenlik anlamında zaafiyetsiz çocuk oyun alanları,gençlerimizin kendilerini güvende hissedecekleri yaşam alanları gibi projeler üretmesidir.

Toplumda gençlerin siyasal katılımları,huzurlu bir ülkede kendilerini güvende hissetmeleri ile mümkündür.

Bu toplumun 22.yüzyıl siyasetinde ve global ekonomik kalkınmada yerini alması tam da bu noktadan geçmektedir.

80 Milyon nüfusa sahip olan ülkemiz,içerisinden Elon Musk,Steve Jobs,Bill Gates gibi isimlerin çok daha fazlasını çıkarmaya muktedirdir.

Siyasi iktidar sahiplerinden ve yerel yöneticilerimizden bu bağlamda önem gösterilmesini ve gençlerimiz ile entegre olmalarını beklemekteyiz…

VATAN SEVDASI YÖN LEVHALARIYLA AÇIKLANAMAYACAK KADAR KUTSAL VE ÖNEMLİDİR

İYİ Parti 22.yüzyılın Türkiye’sini düşünmekte ve bu dönemin Türkiye’sini oluşturacak siyasi figürleri katma değer yaratacak projeler geliştirmeleri için desteklemektedir.

Genel Başkanımız Meral Akşener’in Iğdır’da aday göstermeme kararı,İYİ partililerin söylemde değil uygulamada da sadece Türkiye’nin bekası için ter döktüğünün yegane örneğidir.

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin millet ittifakının adaylarına ve iyi bir Türkiye için hareket eden tüm partililerimize başarılar getirmesini temenni ederiz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ESHOT’a kalite tescili
ESHOT’a kalite tescili
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”