"Seferihisar İyi Parti belediyeciliği...

"Seferihisar İyi Parti belediyeciliği hikayesini yazacak"

Yerel seçimlere yönelik hedeflerini anlatan Seferihisar İyi Parti İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, “Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İYİ Parti belediyeciliği, iyi hizmetleri alabilmek adına bu hikâyeyi yazacağına inanıyor” dedi

"Seferihisar İyi Parti belediyeciliği hikayesini yazacak"

Yerel seçimlere yönelik hedeflerini anlatan Seferihisar İyi Parti İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, “Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İYİ Parti belediyeciliği, iyi hizmetleri alabilmek adına bu hikâyeyi yazacağına inanıyor” dedi

21 Temmuz 2023 - 14:21

Genel seçimleri değerlendiren İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, “Ülkemiz için kritik bir seçim süreciydi. Biz de Millet İttifakı içinde bu seçim sürecini tamamladık. İYİ Parti olarak İzmir’de de, Seferihisar’da da elimizden geldiğince hem milletvekilliği seçiminde hem cumhurbaşkanlığı seçiminde üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. Sandıktan çıkan sonuca saygı duymak zorundayız. İzmir’de tabi ki beklentilerimiz daha fazlaydı. Bundan sonra ki süreçte geçmişte ki yaşadığımız tecrübelerle ve yapılan eksiklikleri iyileştirerek yeni bir sürece hazırlanacağız. İzmir’de 3 tane milletvekili çıkardık. Seçmen böyle karar verdi. Biz muhalefet olarak mecliste gerektiği şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin kararı bizim başımızın üzerinde” ifadelerini kullandı.

 

Genel seçimleri Seferihisar için değerlendiren Cebeci, “Genel seçim sonuçlarını aslında bölgesel olarak lokal değerlendiriyoruz. Anadolu’daki doku ile İzmir’deki doku farklı. Beklenti İzmir’de daha yüksekti. Genel seçimlerde meclis aritmetiğini etkileyecek ve Millet İttifakı parametrelerinden yana kurulacak aritmetiği yakalayacağımızı düşünüyorduk ama bazı şeyleri seçmene doğru anlatamadık. Sorumluluk gereği elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. 5 yıl önce Genel Başkanımızla yola çıkıp bu partiyi kurduk, 1 yıllık süre sonunda göreve 3 yıl ara verdim. Geçen nisan ayında göreve tekrar başladım ve kısa sürede İzmir’deki 30 ilçe içerisinde İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı oyunu en çok arttıran ilçe oldu. Bu başarı. Daha iyisini yapmak istiyoruz. Tabi ki gönül isterdi ki milletvekili sayımız yükselsin ve Millet İttifakı olarak Meclis’te yasama faaliyetlerini yürütecek, cumhurbaşkanı denetleyecek gücü elimizde bulunacak şekilde çoğunluk aritmetiğini yakalayalım ama maalesef seçmenimize bazı şeyleri anlatamamışız. Biz daha çok çalışacağız, kendimizi seçmene daha iyi anlatacağız” dedi.

 

İttifakların genel merkezlerin yetkisinde olduğunu belirten Cebeci, “İnsanlarımız 21 yıldır ceberut bir yönetim içinde yaşamaya çalışıyor. Hepimiz geçmişe özlem duyuyoruz. Siyaseten yenileşme, değişiklik ve Türkiye’de insanların geleceğe umutla bakacağı, gençlerin yurtdışına gitmekten ziyade kalıp kendi ülkesinde mücadele ettiği, katma değer koymak için çaba sarf ettiği ülkeye dönüştürmek zorundayız. Geçen yerel seçim sürecinde Ankara ve İstanbul gibi alınamayacağı söylenen 25 yıllık imparatorluğu yıktık. Bu formül hayata geçti, milletimiz teveccüh gösterdi. Şu anda 11 büyükşehir dahil bu birliktelik sonucunda istenilen finale ulaşıldı. İttifaklar genel merkezlerin iradeleri ile şekillenir. Ben özel olarak şunu söyleyebilirim; Türk milletinin artık beklemeye, sabır etmeye mecali kalmış değil. Şu an gelen zamlardan dolayı insanlar eziliyor. İnsanlar hangi gün hangi zam gelecek diye takip etmekten yoruldu. Bunun çözüm yolu sadece siyaset. Burada umut olmalıyız. Milletimize umut olacak bütün sorumlu siyasiler kendi üzerlerine düşen sorumluluğu üstlenmeliler. Ben milletin faydasına olacak her türlü birlikteliğin ama herkesin fedakarlığı gerçek anlamda yapacak ve onu yaşatacak şekilde yapılmasından yanayım. Lakin ittifaklar sadece bir tarafın tahakküm oluşturduğu şekilde olmamalı. İYİ Parti gelecek seçim sürecinde de göreceksiniz ki her yerde adından söz ettirecek. Tabi ki İttifaklar genel merkezlerin tasarrufu ve yetkisinde. Bizde buna uyacağız. Mantıklı, doğru ve Türk milletinin faydasına olabilecek her işte biz İYİ Partililer olarak olmaktan asla geri durmadık, durmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Umutları geleceğe taşıyacak süreçte devam etmek istediğini belirten Cebeci, “Yerel seçim sürecinde milletimiz açısından hayırlı bir sonuç olur. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Seferihisar ve Türkiye yarınlarda İYİ Partili belediyeciliği, iyi hizmetleri alabilmek adına sizin desteğinizle bu hikâyeyi yazacağına inanıyor. Ben ne olursa olsun bu süreci Türk milletinin artık hak ettiği, beklediği hizmeti alacak ve umutlarını geleceğe taşıyacak süreçte sürmesini istiyorum. Seferihisarlı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. İnşallah bu süreç hepimiz için mutlu bir sonla tamamlanır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ESHOT’a kalite tescili
ESHOT’a kalite tescili
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”