“Ülkeyi yönetemeyenler bu kenti yönetemez”

“Ülkeyi yönetemeyenler bu kenti yönetemez”

Esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdüren CHP Konak Adayı Mutlu, “Seçildikten sonra kapımız herkese açık olacak. Halk Günleri düzenleyip komşularımızı dinleyeceğiz” dedi. İlk iftar programını Tuzcu Mahallesi’nde düzenleyen Mutlu, kurulan iftar sofrasında yüzlerce semt sakiniyle bir araya geldi

“Ülkeyi yönetemeyenler bu kenti yönetemez”

Esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdüren CHP Konak Adayı Mutlu, “Seçildikten sonra kapımız herkese açık olacak. Halk Günleri düzenleyip komşularımızı dinleyeceğiz” dedi. İlk iftar programını Tuzcu Mahallesi’nde düzenleyen Mutlu, kurulan iftar sofrasında yüzlerce semt sakiniyle bir araya geldi

“Ülkeyi yönetemeyenler bu kenti yönetemez”
12 Mart 2024 - 13:36

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, Altıntaş Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle güne başladı. CHP’li Mutlu, vatandaşların taleplerini dinledi. Kordon İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden Mutlu’nun sonraki adresi Karataş oldu. Esnaf ziyaretleri yapan, seçim ofisine uğrayan Mutlu, gece gündüz çalışan örgüt emekçilerine teşekkür etti. İzmirliler Derneği yönetici ve üyeleriyle buluşan Mutlu, göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı. İlk iftarını ise Tuzcu Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında semt sakiniyle yaptı.
 
Seçim çalışmalarını ilçenin her noktasında sürdüren CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, güne Altıntaş Mahallesi’nde esnaf turuyla başladı. Dükkanlara girip esnaf ve çalışanlarına hayırlı işler dileyen Mutlu, destek istedi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Mutlu’ya, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melda Erbaykent ve meclis üyesi adayları eşlik etti. “Seçildikten sonra kapımız herkese açık olacak. Halk Günleri düzenleyip, komşularımızı dinleyeceğiz” diyen Mutlu’nun belediyecilik vizyonu ve hedefleri tam not aldı.
 
Kordon İş Adamları Derneği’ni ziyaret eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kordon esnafının sıkıntılarını dinledi. Yıllardır Konak’ta yaşadığını belirten Mutlu, “38 yıldır buralıyım. Sorunlara hakimim. Kıbrıs Şehitleri, Kordon eğlence adası gibi bütün. Mekanlara ve sokaklara düzen getirilmesi gerekiyor. 330 bin kişilik nüfusa göre belediyemizi yapılandırmayacağız. 1,5 milyonluk gündüz nüfusuna göre düzenleyeceğiz. Su baskınları kabul edilebilir değil. Bununla ilgili gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Dirençli kent ve dirençli esnaf hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Esnaf hayat pahalılığı yüzünden iş yapamamaktan şikayet edince Mutlu, “Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı tüm kesimleri etkilendi. Ay sonunu getirebilmek için herkes hayatından kısmaya çalışıyor. Ülkeyi yönetemeyenler, ekonomiyi çökertenler bu kenti yönetemez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin alternatifi de Cumhuriyet Halk Partisi. Ülke büyük ekonomik çöküş içinde, yerelde ne yapabiliriz diye çalışıyoruz. Korkunç ekonomik sarmalda sosyal belediyecilik için yola çıktık” diye konuştu.
 
Ziyareti için Mutlu’ya teşekkür eden Kordon İş Adamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, “Bütün belediye başkanlarımızla uyum içinde çalıştık. Esnafımız ekmeğinin büyütme derdinde. Bundan sonra da çalışmaların aynı uyumla devam edeceğini düşünüyoruz. İzmir ekonomisine katkımız büyük. Bacasız sanayi gibi çalışıyoruz. Kordon’da dertlerimiz çok. 31 Mart’tan sonra kapınızı sık sık çalacağız” dedi.
 
Karataş semtinde esnaf ziyaretleri yapan Mutlu, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Mutlu, esnafların işletmelerini ziyaret edip, bol kazançlar diledi. Bölgedeki temasları kapsamında partisinin seçim ofisine de uğrayan Mutlu, gece gündüz çalışan örgüt emekçilerine teşekkür etti.
 
Gün içinde dernek ziyaretlerine devam eden CHP Konak Adayı Mutlu, İzmirliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Turgay Yokuş ve üyelerin ilgiyle karşıladığı Mutlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının katıldığı ziyarette önümüzdeki dönem iş birlikleri için fikir alışverişinde bulunuldu. Dernek üyelerine hayata geçirmek istediği projelerden bahseden Mutlu, “Sivil toplumdan gelen biri olarak buralarda üretilen fikirleri önemsiyorum. Çocukları sanat ve bilimle buluşturacak mekanlar eksik. Gençlik merkezleri, 24 saat açık kütüphaneler programımızda. Spor olanaklarını mahallelere eşit dağıtacağız. Engelsiz Konak için çalışacağız. Kamu binalarının engelliler için erişilebilir olması gerekiyor. Engelliler Türkiye’de sosyal hayata katılamıyor. Biz devreye gireceğiz. Engellilerin merkezlerimize gelebilmesi için servis imkanı sağlayacağız. Demans ve Alzheimer hastaları için çalışmalarımız olacak. Evde bakım hizmetini geliştireceğiz. Emeklilere lokal projemiz var. Tertemiz Konak görmek istiyoruz. Kaldırım işgali en büyük sorun. Kentsel dönüşüm Genel Başkanımızın beni görevlendirme nedenlerinden. Herkesin içine sinen haliyle dönüşümü hızlı başlatma istiyoruz” dedi.
 
CHP Konak Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ramazan’ın ilk iftarını Tuzcu Mahallesi’nde düzenledi. İftar sofrasında yüzlerce semt sakiniyle buluşan Mutlu’ya Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve katıldıkları için teşekkür eden Mutlu, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Ramazan bereketini kalabalık sofralarda paylaşmak istediklerini belirten Mutlu, “Sevgili komşularım, merhaba. Ramazan’ın ilk iftarını sizlerle açtık. Ülkemize, İzmir’e ve Konak’a huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Nice Ramazan, bayramlarda birlikte olalım. Hepinize hayırlı Ramazanlar ve iftarlar diliyorum” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
“İhtiyaç kredilerinin yerini kredi kartları aldı”
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’
‘Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin’