“Yanlış hesap İzmir’den dönecek”

“Yanlış hesap İzmir’den dönecek”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yeniden milletvekili adayı olduğu İzmir’de, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkacağını söyledi

“Yanlış hesap İzmir’den dönecek”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, yeniden milletvekili adayı olduğu İzmir’de, Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkacağını söyledi

“Yanlış hesap İzmir’den dönecek”
11 Mayıs 2023 - 12:57

Seçime günler kala MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu basın toplantısı düzenledi, “Yanlış hesap, bu kez Bağdat’tan değil, İzmir’den dönecek” dedi. Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkacağını, İzmirliler’in sandığa gümbür gümbür gideceğini söyledi.  
 
Sözlerine “Sizleri buraya müjde vermek için davet ettim” diye başlayan Osmanağaoğlu, “Bu müjde, 14 Mayıs’ta çift başlı kartalın, haçlı zihniyetine karşı zaferidir. Bir yanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, diğer yanda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğindeSelçuklu kanı taşıyan çift başlı kartal ordusu, Amerika’dan, Almanya’ya, İngiltere’den, Fransa’ya haçlı torunlarıyla birlikte hareket eden, onun bayrağını tutan çoklu masayı hezimete uğratacak. Türk asrının hemen öncesi; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayağındaki prangalardan kurtulacak” dedi.
 
Osmanağaoğlu, “Asaletin, sadakatin ve cesaretin asli karakterini oluşturduğu İzmirli hemşehrilerim, bu tarihi seçimlerde engin ferasetiyle tercihini beyan edecekler. Tıpkı bir asır önce olduğu gibi, kendine dayatılan istikamete boyun eğmeyecek ve kendi rotasını kendi iradesiyle çizecek. Bir yandan sessiz taarruzlarla, kirli kumpaslarla, finansal tetikçilerle uğraşırken; diğer yandan bağımsızlık davasını güçlendirecek atılımlar Cumhur İttifakı tarafından hayata geçiriliyor” diye konuştu.
 
Tablonun net olduğunu belirten Tamer Osmanağaoğlu, şunları söyledi; “Savunma sanayindeki gelişmelerden rahatsız olan, teknoloji adımlarını itibarsızlaştırmak için fırsatı kaçırmayan, Ankara merkezli dış politikada sergilenen ve sonuç alan adımları reddeden, terörle mücadelenin başarıya ulaşmasıyla hayal kırıklığına uğrayan, Türkiye’nin kendi coğrafyasındaki caydırıcı gücü karşısında keyfi kaçan Millet İttifakı karşımızda duruyor. Her şey milletimizin gözü önünde yaşanıyor. İzmir’imizde bulunan, ihtişamıyla yüzümüzü ağartan TCG Anadolu gemisi, işgalin karanlık günlerinde Samsun’a doğru ilerleyen Bandırma Vapuru Türk milletine nasıl umut verdiyse; TCG Anadolu’nun verdiği mesaj da bizlere inanç aşıladı. Direnişin, kurtuluşun şehri İzmir’e gelen, deniz aşırı küstahlıklara verilen cevap olan TCG Anadolu gibi şaheserden kim neden rahatsızlık duyar? Nasıl bir zihniyet Türkiye’ye lig atlatan bu eseri ‘bir bombaya bakar’ diyerek küçümser? Sadece savunma sanayinde değil enerjideki gelişmeler, milletimizle paylaşılan müjdeler, önümüzdeki asra Türk mührü vuracağımıza inancımızı pekiştiriyor. Gelin görün aynı zihniyet enerji ordumuzu oluşturan gemiler alındığında ‘gemiler nerede’ dedi.  Gemiler gelip tarama çalışmaları başladığında ‘anlamsız ve sonuç alamazlar’ dedi. Doğalgaz bulunduğunda ‘bu gazı çıkaramazlar’ dedi. Doğalgaz çıkarıldığında ‘karaya çıkarılacak boru yok ki’ dedi. Boruları görünce ‘bunları döşeyemezler’ dedi. Borular döşenip gaz karaya ulaştığında ‘o gaz bu gaz değil’ diyecek kadar şirazeden çıktı. Düşünebiliyor musunuz? Onlarca yıllık hayallerden TOGG’u üretmek için adım atıldığında ‘beceremezsiniz’ diyen, fabrika kurulmaya başladığında ‘bitirmezsiniz’ diyen, fabrika yükselmeye başladığında ‘üretemezsiniz’ diyen, ilk TOGG göründüğünde ‘satamazsınız’ diyen, on binlerce vatandaşımızın talebi karşısında ‘gemilerle İzmir’e getiriliyor, İtalya’da üretiliyor’ yalanlarını servis eden Millet İttifakı ile karşı karşıyayız. İzmirli hemşerilerimiz FETÖ kalemşörlerine, FETÖ elebaşına övgüler düzenlere, Kemalizm’i ırkçılık olarak tanımlayanlara itibar etmeyecek.”
 
Osmanağaoğlu, “Milletvekili adaylarımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla yaptığımız saha çalışmalarında gözlemimiz İzmirli hemşerilerimizin bu hareketi aleni hakaret olarak gördüğünü gösteriyor. Biliyoruz ki Atatürk düşmanlarının İzmir’de karşılığı olmadı, olmayacak. Karşılığı hemşerilerimizin sandıkta atacağı tokat olacak. İzmirli işgalcinin her türlüsüne hak ettiği cevabı daima verdi. İzmirli sandığa “tıpış tıpış” değil, gümbür gümbür gidecek, dayatmaların hesabını soracak. Yanlış hesap, bu kez Bağdat’tan değil; İzmir’den dönecek. Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkacaktır. Ama inanıyoruz ki seçimin esas kazanımı; Kılıçdaroğlu zihniyetinin yenilgisi olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacaktır” dedi.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
“Atatürkçü Düşünce Derneği’ne özen göstereceğiz”
“Atatürkçü Düşünce Derneği’ne özen göstereceğiz”