“Menemen’in makus talihi değişsin”

“Menemen'in makus talihi değişsin”

AK Parti Milletvekili Kırkpınar, Menemen ziyaretinde vatandaşlara gönül belediyeciliğini anlatıp, Belediye Başkan adayı Durmaz Bayraktar'a destek olmaları için çağrı yaptı.

“Menemen'in makus talihi değişsin”

AK Parti Milletvekili Kırkpınar, Menemen ziyaretinde vatandaşlara gönül belediyeciliğini anlatıp, Belediye Başkan adayı Durmaz Bayraktar'a destek olmaları için çağrı yaptı.

“Menemen'in makus talihi değişsin”
04 Şubat 2019 - 11:51

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, ilçe ziyaretleri kapsamında Menemen ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Partisi'nin menemen ilçe başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Kırkpınar, ardından Batmanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Batmanlı vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan toplantıların ardından sahada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kırkpınar, adeta miting havasına dönüşen programda vatandaşlara hitap etti.
Konuşmasında AK Parti'nin belediyecilik anlayışına değinen ve AK Partili belediyelerin siyasetin yanı sıra hizmet için yarıştıklarını kaydeden Kırkpınar, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti, 1994'de İstanbul'da başlayan belediyecilik sürecini önemli bir tecrübe olarak almış, bunun üzerine geneli, ulusalı ve küreseli bina ederek bugünlere gelmiştir. Türkiye'de belediyecilik,  Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte marka haline gelmiştir. Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yolculuğuna 1994 yılında İstanbul’dan başlamış, siyasetin, insanlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunun bilinciyle yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Bu belediyecilik, milleti için gönülden dertlenerek yapılan gönül belediyeciliğinin başlangıç tarihi ve şehirlerimizin yönetimine talip olan bütün AK Partililer için bir mihenk taşı niteliğindedir" diye konuştu.
Menemen'in hak ettiği hizmetlerle buluşması için AK Belediyecilikle tanışması gerektiğine vurgu yapan Kırkpınar, "AK Parti için siyaset, adaletin ve kalkınmanın tesis edilmesinin aracıdır. Biz, siyasetimizi adalet uğruna yapıyor, vatandaşlarımızın hak ettikleri refah ve eşitlik düzeninde yaşamaları, kalkınmış bir ülkenin vatandaşları olmaları için mücadele veriyoruz. Kalkınmanın asli unsurunu ise belediyelerimiz oluşturmaktadır. Belediyelerimize, kalkınma gibi milli ve bütüncül bir hedef için oldukça hayati görevler düşmektedir. Belediyelerimizin halkımıza götürecekleri etkin hizmetler, şehirlerimizde üretim ve yaşam standartları adına gerçekleştirilecek önemli yatırımlar, böylece vatandaşlarımızın edinecekleri somut faydalar, kalkınmamızın en temel göstergeleri arasında yer edinecektir" şeklinde konuştu.
Menemen'in artık hizmete kavuşmak istediğini dile getiren Milletvekili Kırkpınar, "Bugün burada gördüğümüz tablo; Menemenli hemşerilerimiz artık makam siyaseti değil eser siyaseti, gönül siyaseti görmek istiyor. İşte Belediye Başkan Adayımız Durmaz Bayraktar, size hem eser hem de gönül belediyeciliği yapmak için karşınızda. Gelin hep birlikte destek olalım ve dua edelim. Artık Menemen'in makus talihi değişsin" ifadelerini kullandı.
Kırkpınar, konuşmasının ardından vatandaşlarla tek tek ilgilenerek talep ve önerilerini not aldı.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Buca’da müdürlüklerin yarısı kadınlara emanet
Buca’da müdürlüklerin yarısı kadınlara emanet
ESHOT’ta Bey, görevi Bozoğlu’na devretti
ESHOT’ta Bey, görevi Bozoğlu’na devretti